Welkom op mijn website,
Ik ben Laura Heerlien en ik masseer dames aan huis in Leiden en omgeving (Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude). Ik ben professioneel sportmasseur en ontspanningsmasseur en ik geef ook bijvoorbeeld hotstonemassage en triggerpointmassage. Heeft u specifieke probleemgebieden, of wilt u gewoon even lekker relaxen? Het kan allemaal, en dat comfortabel en vertrouwd in uw eigen omgeving.
Wilt u een combinatie van behandelingen? Eerst even stevig de spierknopen aanpakken en dan eindigen met rustige ontspanning? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Ik kom met mijn massagetafel bij u thuis, we spreken de eventuele klachten en de behandeling door en na de massage hoeft u nergens meer naartoe. Heerlijk thuis op de bank verder relaxen en nagenieten.
Of staat u voor een belangrijke sportprestatie en moeten uw spieren juist worden geactiveerd? Ook dan sta ik voor u klaar.
Mijn massagetafel kan, speciaal voor de koukleumen onder u, heerlijk verwarmd worden. Ik geef massages van 30, 45, 60 en 90 minuten.
30 minuten: 25 euro
45 minten: 40 euro
60 minuten: 50 euro
90 minuten: 70 euro
Neem contact op via telefoon of app, 0651968233, of mail lauraheerlien@gmail.com
Over imageOver imageOver image